Beoordelingen van Chicos de Tacos Hoorn

Recente recensies

5.0
Richard
22 januari 2023

Keurig netjes een belletje, dat de bestelling wat later kwam door de drukte. Verder weer heerlijk gegeten !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richard
15 januari 2023

Snel bezorgt en heerlijk gegeten ! Ik ga hier zeker vaker bestellen, een aanrader 👍🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kees
14 januari 2023

Heerlijk gekruide en goed gevulde burrito's!

Reactie van Chicos de Tacos

Heel erg bedankt voor recensie Kees, we horen dat graag!

Dick
13 januari 2023

Afgehaald , precies op tijd klaar . Heerlijk gegeten .

Reactie van Chicos de Tacos

Bedankt voor de recensie Dick, we zien u graag weer!

De Groot
11 januari 2023

Heerlijk gegeten en super snel bezorgd, dit is top! Enige kleine minpuntjes, het eten had ietsjes warmer gekund. En de churros waren wat slap geworden doordat ze in een plastic achtig bakjes zaten. Maar we hebben genoten!

Reactie van Chicos de Tacos

Goed om te horen en bedankt voor je recensie, ook bedankt voor de tip! we zullen er aan werken.

Yasser
11 januari 2023
Reactie van Chicos de Tacos

Bedankt Yasser!

Bart
23 december 2022

Op tijd klaar. Lekker, smaakt naar meer.

Reactie van Chicos de Tacos

Bedankt voor de recensie Bart, we zien u graag terug!

paul
17 december 2022

lekkere tacos, je proeft echt de mexicaanse keuken!

Reactie van Chicos de Tacos

Goed om te horen Paul! we zien u graag terug.

L. Bakker
10 december 2022

Goed en netjes verpakt, eten was erg smakelijk!

Reactie van Chicos de Tacos

Bedankt voor u recensie, we zien u graag terug!

Louis
1 december 2022

Mijn eerste maaltijd heb ik van genoten en is zeker voor herhaling vatbaar

Reactie van Chicos de Tacos

Goed om te horen Louis, we zien u graag terug1

Melody
30 november 2022

Heerlijk gegeten, snelle service en vriendelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Chicos de Tacos

Mooi om te horen Melody, we zien u graag terug!

C.
28 november 2022

Het eten kwam snel aan. Het eten smaakte goed zeker ook voor dit bedrag. Het gehakt had wel wat beter verdeeld mogen worden en fijner mogen gemaakt. Al met al goede ervaring. Bedankt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Chicos de Tacos

Bedankt voor de recensie en tip! we zullen er aan werken, we zien je graag terug.

Jaap
27 november 2022

Bestelling snel geleverd, keurig verpakt. En heerlijk gegeten 😋 Ze waren de sausjes vergeten, even gebeld en binnen 5 minuten nageleverd. Top!!

Reactie van Chicos de Tacos

Bedankt voor de recensie Paul, we zien u graag terug!

Leo kroese
26 november 2022

Super lekker gegeten!! Hele vriendelijke service, leuk tentje maar vooral heerlijk eten!. Service was snel, zeker voor herhaling vatbaar

Reactie van Chicos de Tacos

Mooi om te horen Leo, we zien u graag terug!

Ramon
26 november 2022

Heerlijk gegeten! Alles goed op smaak en de porties waren goed! Bezorger was op tijd en vriendelijk.

Jordy
22 november 2022

Het eten was vers en heerlijk, maar wel een kleine portie. Voor de wat grote eters, raad ik 2 maaltijden aan, maar dan kunnen de kosten flink oplopen. De habanero saus is absoluut een aanrader, vooral voor mensen die van pittig houden. Qua bezorging had ik 19:30 aangegeven, maar ze stonden om 19:00 op de stoep. Ik kreeg de optie om het mee terug te nemen, maar ik heb het maar zo warm mogelijk geprobeerd te houden voor een half uur. Iets meer opletten op aangegeven tijden zou gewaardeerd worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Chicos de Tacos

Bedankt voor je recensie Jordy, we hopen je graag weer te zien, ook bedankt voor de tip, we zullen er aan werken.

David
16 november 2022

Taco’s waren goed goed

Reactie van Chicos de Tacos

Goed om te horen David, we zien u graag terug!

Robin en Sofie
13 november 2022

Lekkere burrito's en goede service :-)

Reactie van Chicos de Tacos

Dank u wel en we zien u graag nog een keer ;)

Christian Goedhart
13 november 2022

Met een groepje hadden wij van alles wat geprobeerd. Over het algemeen was het erg lekker. De kwaliteit en kwantiteit waren erg goed. Twee van de vier vonden het erg lekker. De andere twee had graag iets meer kruiden en kaas gezien op de gerechten die daar om vroegen. Favoriet waren de tacos en burrito. Voor herhaling vatbaar.

Reactie van Chicos de Tacos

Bedankt voor de feedback! We gaan er wat mee doen!

Misty
3 november 2022

Die albondigas! Vet lekker. En de tacos lekker veel jalepeño. Maiskolf ook mega lekker. Als je van pittig houdt dan lust je dit zeker wel. Lekker bezig. Nu al Lekkerder dan de eerste x.

Reactie van Chicos de Tacos

Super fijn om te horen! We blijven verbeteren natuurlijk. Hopelijk tot snel!

Lorette
30 oktober 2022

Heerlijke gerechten! Goed op smaak en goede hoeveelheden.

Reactie van Chicos de Tacos

Dank u! Fijn om te horen en graag tot snel.

Sabrina
28 oktober 2022

Bezorging was op tijd. Het eten was heerlijk echt fantastisch. De rode salsa was te weinig volgende keer extra bestellen. De bezorger was een beetje chagrijnig maar misschien had ie een slechte dag

Reactie van Chicos de Tacos

Dank u voor uw feedback, we zullen er op letten.

Ellen
23 oktober 2022

Goed op tijd, warm en lekker. Echter had ik taco's zonder jalapeno besteld en die zaten er wel veelvuldig op.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Chicos de Tacos

Beste, enorm vervelend om te horen! Klanttevredenheid is heel belangrijk voor ons én willen het graag goed maken met u. Wij hebben u een passende oplossing per mail gestuurd. 

Normaals excuses. 

Chicos de Tacos

Lieselore Groenewegen
23 oktober 2022

Zo blij met deze chicos zo vlak om de hoek! Heerlijk eten. Bij bezorging was alles nog goed warm en de drankjes en toetjes lekker koel. Ga hier zeker vaker bestellen.

Reactie van Chicos de Tacos

Fijn om te horen, en we zien u graag nog een keer;)

Alex
22 oktober 2022

Het eten was niet warm

Reactie van Chicos de Tacos

Beste, enorm vervelend om te horen! Klanttevredenheid is heel belangrijk voor ons én willen het graag goed maken met u. Wij hebben u een passende oplossing per mail gestuurd. 

Normaals excuses. 

Chicos de Tacos

Nancy
21 oktober 2022

Het was heerlijk,alleen was het eten koud jammer genoeg.

Reactie van Chicos de Tacos

Dank u voor uw feedback, we zullen er op letten.

Nathalie
16 oktober 2022

De smaak en kwaliteit van het vlees van de taco was goed echter was het niet goed op temperatuur en sommige dingen zelfs koud. De wedgies waren nog een kleinere porties als de friet in een happy meal, schandalig voor 3,50. De uienringen 6 stuks waren ok. 3 mini pasteitjes, weer erg klein maar lekker. De maïskolven ook klein, en geroosterd waardoor delen niet te eten zijn zo taai. Al met al met name door de portie grootte (kleinte) niet voor herhaling vatbaar. Met 30 euro zit je met zijn 2-en niet vol.

Reactie van Chicos de Tacos

Beste, enorm vervelend om te horen! Klanttevredenheid is heel belangrijk voor ons én willen het graag goed maken met u. Wij hebben u een passende oplossing per mail gestuurd. 

Normaals excuses. 

Chicos de Tacos

Brendy
14 oktober 2022
Emma
9 oktober 2022

Het eten was erg lekker, voor herhaling vatbaar. Wel 1 verbeterpunt. We hadden besteld voor 18.30 omdat we dan allebei thuis zouden zijn. Het eten werd om 18.10 al gebracht toen was mijn vriend nog niet thuis.

Maniu
7 oktober 2022

Super lekker maar wel behoorlijk pittig, m'n zoon vind dat heerlijk, ikzelf ben niet zo van pittig, maar ach

Mika Pietersen
6 oktober 2022

We hadden een grote guacemole erbij besteld maar die was niet meegegeven. Vervolgens gebeld naar ze en ze boden een compensatie aan dmv korting op de volgende bestelling te geven, maar helaas nog niks over gehoord. Verder smaakt het wel lekker alleen was het niet meer zo warm helaas

Reactie van Chicos de Tacos

Beste, enorm vervelend om te horen! Klanttevredenheid is heel belangrijk voor ons én willen het graag goed maken met u. Wij hebben u een passende oplossing per mail gestuurd. 

Normaals excuses. 

Chicos de Tacos

Sofie
3 oktober 2022
Nicole
2 oktober 2022

Als de bezorgtijd om 17 30 is gezet dan verwacht je het eten rond die tijd bezorgt wordt en niet een uur te vroeg bezorgt. Het eten is weer mee terug genomen, maar je weet dan niet of ze het weer opwarmen een een uur later opnieuw bezorgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Het atelier
29 september 2022

Vind de bezorging veel te vroeg, hebben voor 17.30 besteld en dan is onze pauze. Maar het eten werd om 17.07 al geleverd. Dus ons eten was koud

Reactie van Chicos de Tacos

Beste maureen, Dit vinden wij heel vervelend om te horen. Het is altijd enorm moeilijk op drukke dagen om iedereen zijn eten precies op de gewenste tijd aan te laten komen. We houden een speling aan van ca. 10 minuten wat de bezorging mag afwijken van de gevraagde tijd. Jouw bezorging was veel eerder dan de marge, dit mag niet. Daarom bieden we jou een compensatie aan voor je volgende bestelling. Deze zal morgen door het restaurant verstuurd worden. Chicos de Tacos

Jaap
28 september 2022

Ouderwets lekker! Gezellig personeel.

Tineke
26 september 2022

Ik dacht dat de taco s knapperig zouden zijn. Ben terug gegaan en er werd me uitgelegd dat dat niet hoorde. De smaak was prima. De verpakking was prima en een mooie doos waar het in zat. Nog wel een advies: de witte doos was niet schoon. Zat vol met vingers. Maakt een betere indruk als die doos schoon is.. Zag er nu smoezelig uit. Verder veel succes.

Roxy
24 september 2022

Heerlijk eten en heel snel bezorgd!

Boyd
24 september 2022

Ik schrijf eigenlijk nooit een review, maar het eten was zo gigantisch lekker en fantastisch verzorgd, dat ik mij bijna verplicht voelde om een review te geven ;). Nou heb ik veel Mexicaans gegeten, maar dit was oprecht by far het aller lekkerste wat ik óóit heb mogen eten. Nogmaals, klasse!!

Syd
17 september 2022

Lekkere wrap